Category: SPORT

1 40 41 42413 / 413 POSTS
Nelson, zogu tropikal parashikon rezultatet e Euro 2016

Nelson, zogu tropikal parashikon rezultatet e Euro 2016

Kampionati Europian në Francë ka parashikuesin e tij zyrtar. Ndërsa në Botërorin 2010, parashikimet për fituesin e ndeshjeve bëheshin nga i famshmi Ok ...
Zvicra, optimizëm për sfidën me Shqipërinë

Zvicra, optimizëm për sfidën me Shqipërinë

Fytyra të qeshura dhe shumë optimizëm për ndeshjen me Shqipërinë. Ishte kjo panorama e stërvitjes së fundit të Zvicrës zhvilluar paraditen e kësaj të ...
Majlinda e Artë

Majlinda e Artë

"Shqiptarët kanë në përgjithësi prirje për sport dhe nuk është investim i keq. Kjo do të thotë se nuk është investim i kotë nëse investohet në sport. ...
1 40 41 42413 / 413 POSTS