Category: SHENDETESI

1 69 70 71708 / 708 POSTS
Do ta bëni gjumin e ëmbël – Kuptoje qysh?!

Do ta bëni gjumin e ëmbël – Kuptoje qysh?!

Për ata që dëshirojnë të bëjnë gjumë të qetë gjatë natës, idealja është që përpara tij, të konsumojnë çokollatë të zezë, por jo duke e tepruar. Ky ...

Si ta përforconi kujtesën

Mbajtja mend e gjërave si emrat, datat dhe detajet tjera të rëndësishme është aftësi që mund ta mjeshtëroni shumë lehtë. Parafytyroni çfarë dëshiro ...
Dobitë e konsumimit të Ananasit

Dobitë e konsumimit të Ananasit

Ananasi është frut i shijshëm tropikal i cili mund të konsumohet i freskët, i gatuar, si lëng, apo të ruhet. Përveç të qenit një përbërës popullor pë ...

Si ta luftoni erën e keqe të gojës

Dëshironi ta dini nëse ke një frymëmarrje me erë të keqe? Thjesht nxirr gjuhën dhe inspektoje në pasqyrë, këshillojnë dentistët. Gjendja në të cilën ...
Hurma, ky frut magjik

Hurma, ky frut magjik

Hurmat sjellin shumë përfitime shëndetësore. Ato ndihmojnë për të reduktuar aneminë, hipertensionin, kolesterolin e lartë dhe diarrenë. Në aspektin sh ...

Si ndikojnë të qarat tek njeriu?

Jeta është e mbushur plot gëzime dhe hidhërime, duke na dhuruar të qeshura dhe të qara. E qara bën mirë, pasi është një shenjë e mirë e shëndetit, një ...

Pijet që mund të shkaktojnë kancer

Nëse konsumoni pije shumë të nxehta mund të prekeni nga kanceri në ezofag, paralajmërojnë ekspertët e Shëndetit Global. Çdo gjë e nxehtë më shumë s ...

Qime në vesh? Vizitojeni doktorin!

Sado e pabesueshme që mund t'ju duket, shkencëtarët së fundmi kanë gjetur një ndërlidhje mes qimeve të zeza në kanal të veshit dhe sulmeve në zemër. ...
1 69 70 71708 / 708 POSTS