Category: SHENDETESI

1 54 55 56 57 58 73 560 / 722 POSTS

Çfarë duhet të dini për hapësirat ndërmjet dhëmbëve të fëmijëve? (Foto)

Hapësirat ndërmjet dhëmbëve te fëmijët, posaçërisht atyre të përparmë, janë brengë për shumë prindër. Kjo rrallësi ndërmjet dhëmbëve mund të ndikojë n ...
Çfarë ndodh kur hiqni dorë nga sheqeri? (Foto)

Çfarë ndodh kur hiqni dorë nga sheqeri? (Foto)

Kur një nënë suedeze e kishte futur tërë familjen e saj në një dietë e cila nuk përfshinte aspak sheqer, ajo kishte menduar se mund t’i ndihmojë ata t ...
Femrat e bezdisshme ua shkurtojnë jetën meshkujve! (Foto)

Femrat e bezdisshme ua shkurtojnë jetën meshkujve! (Foto)

Meshkujve partnerja shpesh u është personi i vetëm të cilit i besojnë, mirëpo kur ajo bëhet shkaktari kryesor i brengave dhe nervozizmit, meshkujt bie ...
Temperatura normale e trupit të njeriut  (Video)

Temperatura normale e trupit të njeriut (Video)

Njeriu i referohet krijesave me gjak te ngrohte, prandaj edhe shkenctarisht dihet se temperature normale e trupit te njeriut duhet te jete 37 grade Ce ...
Floku dhe shëndeti juaj (Foto)

Floku dhe shëndeti juaj (Foto)

Ekspertët konstatojnë që flokët tanë flasin për shëndetin tonë shumë më tepër sesa ne mendojmë. Gjendja e flokëve tanë mund të zbulojë shumë probleme ...
Bërthamat e qershive, te mahnitshme kundër gërrqeve tek bebet (Video)

Bërthamat e qershive, te mahnitshme kundër gërrqeve tek bebet (Video)

3 mujori i parë i jetës së bebeve shoqërohet me gërrqe të shumta te shumica e bebeve. Gërrqet zakonisht shfaqen gjatë orëve të pasdites apo natën v ...
Këtë gjë për trurin tuaj nuk e keni ditur (Video)

Këtë gjë për trurin tuaj nuk e keni ditur (Video)

Fruktoza nuk hyn në trupin tuaj vetëm përmes konsumimit të lëngjeve të frutave, çokollatës dhe biskotave. Shkencëtarët tani thonë se edhe truri pro ...
Nëse veshkat tuaja janë në rrezik, trupi do t’ju japë këto shenja, mos i injoroni (Video)

Nëse veshkat tuaja janë në rrezik, trupi do t’ju japë këto shenja, mos i injoroni (Video)

Rreth 90% e njerëzve nuk i kuptojnë shenjat e para të sëmundjeve të veshkave, ndaj edhe i kapin ato në faza të avancuara, ku shumicën e rasteve veshka ...

Sigurohen vaksinat për fëmijët

Ministria e Shëndetësisë informon qytetarët se te gjithat vaksinat për Programin e Zgjeruar të Imunizimit (PZI) për vitin 2017 janë siguruar dhe dorëz ...
Nënat shtatzëna të bëhen me djalë, shkenca zbulon mënyrën më të thjeshtë (Video)

Nënat shtatzëna të bëhen me djalë, shkenca zbulon mënyrën më të thjeshtë (Video)

Shkenca zbulon mënyrën më të thjeshtë që nënat shtatzëna të bëhen me djalë Femrat që pinë një aspirinë para se të kryejnë marrëdhënie seksuale kanë ...
1 54 55 56 57 58 73 560 / 722 POSTS