Category: SHENDETESI

1 30 31 32315 / 315 POSTS
Aspirina ul 1/5-tat e rrezikut nga kanceri dhe nga këto sëmundje

Aspirina ul 1/5-tat e rrezikut nga kanceri dhe nga këto sëmundje

Një aspirinë në ditë mund të zvogëlojë shanset për të vdekur nga kanceri, sipas një studimi të ri. Universiteti Cardiff ka zbuluar se aspirina ul s ...
Ortoreksia, fiksimi për të ngrënë shëndetshëm

Ortoreksia, fiksimi për të ngrënë shëndetshëm

Ushqimi i shëndetshëm është një prej veprimeve më të rëndësishme, që bëjmë për shëndetin tonë. Por në mometin që fiksimi për t’u ushqyer në mënyrë të ...
Ushqimet që mbrojnë arteriet e zemrës

Ushqimet që mbrojnë arteriet e zemrës

Ushqimi është një mënyrë e mirë për të mbrojtur shëndetin e artieries së zemrës. ushqimet që na vijnë në ndihmë për të mbrojtur arterien e zemrës suaj ...
Studimi: Arsyet përse qumështi i gjirit është unik

Studimi: Arsyet përse qumështi i gjirit është unik

Qumështi i prodhur nga turpi njerëzor është unik në të gjithë mbretërinë e kafshëve. Ai përmban rreth 200 lloje sheqernash, dyfishin krahasuar me a ...
Kafja e tëpërt mund të dëmtojë shikimin

Kafja e tëpërt mund të dëmtojë shikimin

Konsumimi i tepër i kafes sjell dhe pasoja në shëndetin e syve, prandaj është e rëndësishme të mos e kalojmë limitin prej tre filxhan kafeje në ditë. ...
1 30 31 32315 / 315 POSTS