Category: SHENDETESI

1 29 30 31 32 33 73 310 / 722 POSTS
Ushqimet me veçori të jashtëzakonshme shëruese

Ushqimet me veçori të jashtëzakonshme shëruese

Pemët dhe perimet jo vetëm që na mbajnë të shëndetshëm, por na ndihmojnë që të shërohemi më shpejt nga lëndimet dhe sëmundjet. Ushqimet e papërpunu ...
Këtë mos e bëni kurrë gjatë prerjes së thonjve

Këtë mos e bëni kurrë gjatë prerjes së thonjve

Për shumicën prej nesh, kujdesi ndaj thonjve është sinonim i ruajtjes së bukurisë së tyre estetike. Thonjtë e shkurtuar janë më të mirë për ...
Vera e kuqe i rritë shanset e grave për të mbetur shtatzënë

Vera e kuqe i rritë shanset e grave për të mbetur shtatzënë

Ekspertët shëndetësorë për një kohë të gjatë kanë bërë të ditur se vera e kuqe (kur konsumohet në sasi modeste, normalisht) mund të sjell efekt ...
Pse femrat duhet të merren me gjimnastikë

Pse femrat duhet të merren me gjimnastikë

Kohëve të fundit është përhapur më shumë trendi i femrave të cilat merren me gjimnastikë. Tanimë rrjetet sociale janë të mbushura me postime të ...
Letrat higjienike aspak të shëndetshme, paralajmërojnë mjekët

Letrat higjienike aspak të shëndetshme, paralajmërojnë mjekët

Hulumtuesit britanik, kanë paralajmëruar se përdorimi i letrave higjienike, pas përfundimit të nevojave në WC-të tuaja, aspak nuk është e shënde ...
Si duhet t’i ruani në frigorifer ushqimet tuaja

Si duhet t’i ruani në frigorifer ushqimet tuaja

Shumë njerëz bëjnë gabime në mënyrën e ruajtjes së ushqimeve. Për t’i mbajtur produktet e freskëta dhe të shijshme duhet të dini disa sekrete t ...
Çfarë i bëni shëndetit tuaj nëse bartni papuçe nëpër shtëpi: Do të mbeteni të befasuar!

Çfarë i bëni shëndetit tuaj nëse bartni papuçe nëpër shtëpi: Do të mbeteni të befasuar!

Ekspertët assesi nuk i rekomandojnë. Simptomat e artritit, ndër të cilat janë dhembjet dhe ënjtjet e nyjave në duar dhe këmbë, do të mund të pë ...
Gjalpi apo margarina?

Gjalpi apo margarina?

Kur është fjala për zgjedhje midis margarinës dhe gjalpit, është çështje e preferencave individuale. Mirëpo, tani ka informacione të bollshme, and ...
Pse ‘lëviz syri’ dhe si ta hiqni këtë shqetësim të bezdisshëm

Pse ‘lëviz syri’ dhe si ta hiqni këtë shqetësim të bezdisshëm

Një sy që pulson mund të japë një ndjesi tepër irrituese, por fatmirësisht dridhja nuk është e dhimbshme dhe shumë rrallë është sinonim i një shqe ...
Si të kujdesemi për organet gjenitale të bebes

Si të kujdesemi për organet gjenitale të bebes

Gjenitalet e bebeve të gjinisë femërore kërkojnë kujdes të veçantë. A është e nevojshme të përdoret sapuni gjatë larjes, a duhet vënë krem dhe si ...
1 29 30 31 32 33 73 310 / 722 POSTS