Category: SHENDETESI

1 2 3 4 5 37 30 / 369 POSTS
Konsumimi i alkoolit në prani të fëmijëve, u shkakton atyre dëme në shëndetin mendor

Konsumimi i alkoolit në prani të fëmijëve, u shkakton atyre dëme në shëndetin mendor

Një studim i ri ka zbuluar se konsumimi modest i alkoolit nga prindërit mund të ketë ndikim të thellë në shëndetin mendor të fëmijës. Anketimi, i ...
Gjithçka që duhet të dini rreth vezëve: Sa vlera ushqyese kanë, sa shpesh duhet t’i hani dhe a janë të dëmshme

Gjithçka që duhet të dini rreth vezëve: Sa vlera ushqyese kanë, sa shpesh duhet t’i hani dhe a janë të dëmshme

Gjithçka që duhet të dini rreth vezëve: Sa vlera ushqyese kanë, sa shpesh duhet t’i hani dhe a janë të dëmshme Vezët konsumohen në të gjithë botë ...
Ushqimet të cilat nuk duhet t’i hani gjatë shtatzënisë

Ushqimet të cilat nuk duhet t’i hani gjatë shtatzënisë

Shumica e grave të cilat presin të bëhen nëna e dinë se duhet shmangur konsumimin e sushit dhe alkoolit gjatë shtatzënisë, por çfarë ushqime tjera n ...
Çfarë do të thotë vija e dytë e testit të shtatzënisë, kur është e zbehtë

Çfarë do të thotë vija e dytë e testit të shtatzënisë, kur është e zbehtë

Një test shtatzënie mund t’iu dhurojë femrave dy nga ndjesitë më të forta që mund të përjetojnë ndonjëherë. Lajmin e një shtatzënie shumë të dëshiruar ...
Lind foshnja 7.1 kilogramë i rëndë, prindërit habiten me përmasat trupore

Lind foshnja 7.1 kilogramë i rëndë, prindërit habiten me përmasat trupore

Një grua nga Vietnami së fundmi ka sjell në jetë fëmijën që peshon 7.1 kilogramë, duke pranuar se kishte mbetur e 'shokuar' me përmasat e foshnjës q ...
Vera e kuqe jo e shëndetshme!

Vera e kuqe jo e shëndetshme!

Ka një kohë të gjatë që kur për verën e kuqe, është thënë si një mundësi për benefite që sjell shëndetit të njeriut. Por, një gjë e tillë nuk ka ...
Përse mostra e gjakut merret nga gishti i katërt

Përse mostra e gjakut merret nga gishti i katërt

E keni bërë ndonjëherë këtë pyetje përse gjithmonë na 'therin' mu këtë gisht? Kur japim gjakun nga gishti për të bërë analiza, pothuajse gjithm ...
Përse mostra e gjakut merret nga gishti i katërt (Foto)

Përse mostra e gjakut merret nga gishti i katërt (Foto)

E keni bërë ndonjëherë këtë pyetje përse gjithmonë na 'therin' mu këtë gisht? Kur japim gjakun nga gishti për të bërë analiza, pothuajse gjithmonë ...
Mjaft këngëve të thjeshta, mësojuni fëmijëve muzikë klasike

Mjaft këngëve të thjeshta, mësojuni fëmijëve muzikë klasike

Cili është tingulli i violës? Po i Oboes? A mund t’i dallosh ato në një këngë? Si të vegjlit dhe të mëdhenjtë gabojnë për të gjetur tingullin e i ...
Përfitimet shëndetësore të fikut dhe gjetheve të tij

Përfitimet shëndetësore të fikut dhe gjetheve të tij

Fiku është pak më ndryshe se frutat e zakonshëm, me një teksturë të butë ai i përket familjes së manave. Zakonisht konsumohet si i thatë, por për të p ...
1 2 3 4 5 37 30 / 369 POSTS