Category: SHENDETESI

1 2 3 4 55 20 / 550 POSTS
A është dieta e vezëve efektive?

A është dieta e vezëve efektive?

Dieta me vezë është një dietë e lartë në proteina dhe e ulët në karbohidratet. Është gjithashtu e ulët në kalori. Siç nënkupton emri, vezët jan ...
Sipas shkencës, janë dy shprehi që ju bëjnë të dukeni më të vjetër

Sipas shkencës, janë dy shprehi që ju bëjnë të dukeni më të vjetër

Konsumimi i tepërt i alkoolit dhe pirja e duhanit për një kohë të gjatë janë karakteristika të njohura të një stili të pa shëndetshëm të jetesës. Por, ...
Çka është polioza?

Çka është polioza?

Polioza është një kusht që shkakton shfaqjen e pjesëve apo shenjave të bardha në kokë. Një grumbull flokësh në formë rrumbullake në kokë dhe ...
Ky artikull shëron gazrat dhe fryrjen

Ky artikull shëron gazrat dhe fryrjen

Fryrja dhe gazrat shpesh mund të shkaktojnë problem të madh. Ja si ta zgjidhni lehtë dhe pa shpenzuar para me ndihmën e vetëm një pijeje nga kuzhi ...
Këshilla dhe receta për mëngjes të shëndetshëm

Këshilla dhe receta për mëngjes të shëndetshëm

Për përballimin e aktiviteteve të ditës, vakti i mëngjesit na furnizon me energjinë e nevojshme. Ngrënia e një mëngjesi të bollshëm është ide ...
Hulumtimi ka treguar: Birra ‘ujit’ mendjen, ‘shuan’ memorien

Hulumtimi ka treguar: Birra ‘ujit’ mendjen, ‘shuan’ memorien

Hulumtimi i paradokohshëm i Universitetit Ilinois ka zbuluar se konsumimi i birrës mund t’i bëjë njerëzit më të mençur, aq më parë kur është e n ...
Ushqimet që dëmtojnë dhëmbët tuaj

Ushqimet që dëmtojnë dhëmbët tuaj

Të gjithë ne duam të kemi një buzëqeshje rrëzëllitëse, dhe për një rezultat të tillë sigurohemi të bëjmë gjithçka. Refuzojmë ushqime të ëmbla d ...
Prindërit, fëmijët dhe libri

Prindërit, fëmijët dhe libri

Një çështje me rëndësi jo të vogël për prindërit është edhe ajo se çfarë ilustrimi, përkatësisht çfarë libri duhet t'i japin fëmijës së vet në mos ...
Kjo është arsyeja përse dhemb plaga e operacionit kur prishet moti

Kjo është arsyeja përse dhemb plaga e operacionit kur prishet moti

Shenja që ngelet pas lindjes me operacion mund të shkaktojë probleme tek nëna edhe kohë më pas. Ajo është një shenjë që i kujton emocionet e një ...
Arsyeja e fortë se pse dera e dhomës së gjumit duhet mbajtur hapur

Arsyeja e fortë se pse dera e dhomës së gjumit duhet mbajtur hapur

Dera e mbyllur e dhomës së gjumit krijon një ndjenjë ngrohtësie, sidomos muajve të ftohtë të dimrit, dhe për shumë njerëz lidhet me një ndjenjë të ...
1 2 3 4 55 20 / 550 POSTS