Category: OPINION

1 4 5 659 / 59 POSTS
‘Beer Fest’ në vendin dhe kohën e gabuar

‘Beer Fest’ në vendin dhe kohën e gabuar

Nga Resul Sinani Sheshi 'Zahir Pajaziti', në këtë periudhë nuk është vend i përshtatshëm dhe paraqet rrezik shumë të madh për pjesëmarrësit dhe k ...
Haziri: Ambasadorja e Turqisë mund të shpallet person ‘non grata’

Haziri: Ambasadorja e Turqisë mund të shpallet person ‘non grata’

Nga Behar Haziri Është i TURPSHËM mos reagimi i institucioneve të Kosovës me rastin e skandalit diplomatik të Ambasadës së Turqisë e cila kërkoi bu ...
Ma s’pari, as fizionomia nuk të duket më si e shqiptarit!

Ma s’pari, as fizionomia nuk të duket më si e shqiptarit!

Nga Kimete Berisha            Ke arrit me ndryshu edhe ashtin, dhe me ba veten m'u duk si arab. E dyta, ti ishe injorant. E treta, Skënder ...
Unë jam Muharrem Kose!

Unë jam Muharrem Kose!

Nga Kastriot Myftaraj Koloneli Muharrem Kose është ideuesi dhe planifikuesi i përpjekjes për grusht shteti dje në Turqi. Kjo ishte një përpjekje e ...
Dështimi i një puçi ushtarak që do ta forcoj presidentin Erdogan dhe ‘Hakmarrja’

Dështimi i një puçi ushtarak që do ta forcoj presidentin Erdogan dhe ‘Hakmarrja’

Daut Dauti Pos popullit turk, sot në mëngjes kundër puçit u deklaruan udhëheqësit e të gjitha shteteve relevante ushtarake që nga SHBA-të, nëpërmje ...
Grushti i shtetit në tentativë dhe rreziku për aleancën kundër terrorizmit

Grushti i shtetit në tentativë dhe rreziku për aleancën kundër terrorizmit

Nga Sam Lewin, Paul Lewis dhe Maria La Ganga/ The Guardian Përpjekja për grusht shteti në Turqi kërcënon të destabilizojë një aleat perëndimor në ...
Ngritja e çmimit të energjisë, goditje për qytetarët dhe ekonominë kosovare

Ngritja e çmimit të energjisë, goditje për qytetarët dhe ekonominë kosovare

Mr. Lulzim A. Beqiri Rritja e çmimit të energjisë elektrike e paralajmruar prej 50% nga ana e ZRRE-së do të reflektojë në forma të ndryshme negativ ...
Kraja: Letër myslimanëve të Facebook-ut

Kraja: Letër myslimanëve të Facebook-ut

Miqve të mi myslimanë të Facebook-ut kam një pyetjen për t’ua bërë: Çfarë mendoni të bëni me Kosovën? Nëse pandehni se Kosovën e keni bërë tashmë shte ...
‘Gardianët e Manastireve’, që harruan shqiptarët e Kosovës Lindore

‘Gardianët e Manastireve’, që harruan shqiptarët e Kosovës Lindore

Fidan Mustafa Mijëra shqiptarë të zhvendosur nga Kosova Lindore edhe pas 17 vjetësh, vazhdojnë të jenë ende refugjatë në pjesë të ndryshme të Kosov ...
1 4 5 659 / 59 POSTS