Category: MISTERE

1 2 3 4 5 15 30 / 141 POSTS
Linjat e shuplakës zbulojnë gjithçka rreth jetëgjatësisë (Foto)

Linjat e shuplakës zbulojnë gjithçka rreth jetëgjatësisë (Foto)

Ndoshta nuk e keni ditur, por shuplaka zbulon shumë gjëra për ju që nuk i keni ditur. Shikoni përse bëhet fjalë. Sekreti i ardhmërisë suaj nuk fsh ...
Vendet e mallkuara, këto janë më të çuditshmet në botë (Video)

Vendet e mallkuara, këto janë më të çuditshmet në botë (Video)

Pothuajse nuk ekziston njeri në botë i cili nuk di për Trekëndëshin e Bermudeve. Besoni apo jo në ekzistimin e tij, nuk mund ta mohoni që mundësia q ...
Prifti që tronditi botën: Ferri nuk ekziston, feja është një biznes (Video)

Prifti që tronditi botën: Ferri nuk ekziston, feja është një biznes (Video)

Pothuajse të gjitha fetë e botës mbështeten në atë se Zoti ekziston, së bashku me parajsën dhe ferrin. Sipas këtyre feve, jeta pas vdekjes ka të bë ...

10 misteret e Enver Hoxhës

Ai njihet në histori si një prej diktatotrëve më të egër në Europë. Enver Hoxha, drejtoi Shqipërinë për disa dekada me radhë duke e izoluar vendin nga ...

Mallkimi që përndoqi familjen Kennedy

“Të paktë do të jenë ata që do të kenë madhështinë të përkulë vetë historinë, por secili prej nesh mund të punojë për të ndryshuar një pjesë të vogël ...
Përroi prej të cilit askush nuk del i gjallë (Video)

Përroi prej të cilit askush nuk del i gjallë (Video)

Bolton Strid në shikim të parë duket si një përrua i parrezikshëm, por në fakt ai është një kurth klasik i krijuar nga natyra. Nën sipërfaqen e q ...
Mahabat Maqbara, bashkëdyzim i arkitekturës islame hinduse dhe asaj gotike (Video)

Mahabat Maqbara, bashkëdyzim i arkitekturës islame hinduse dhe asaj gotike (Video)

Pallati Mohabbat Maqbara, i njohur edhe si Mauzoleu Bahadud dinbhai Hasain bhai, që ndodhet në Junagadh të Indisë, dikur ishte shtëpi e Navabëve të Ju ...

Çdo gjeni është ateist

Një studim ka konkluduar se njerëzit ateist janë më inteligjent se njerëzit religjioz. Miron Zuckerman, Jordan Silberman dhe Judith A. Hall nga Uni ...

Çfarë do të thotë të shohësh në ëndërr njerëz që kanë vdekur?

Mistikët pretendojnë se bota e ëndrrave tona, mund të përbëjë një lidhje me botët e tjera, të paarritshme për ndërgjegjen tonë kur jemi zgjuar, kështu ...
Sintra, qyteti misterioz që frymëzon shkrimtarët (Video)

Sintra, qyteti misterioz që frymëzon shkrimtarët (Video)

Sintra është një nga vendet më të bukura dhe më misterioze në botë, që ka frymëzuar mjaft shkrimtarë e poetë botërorë. Por, pse? Mësojeni përmes st ...
1 2 3 4 5 15 30 / 141 POSTS