Category: MISTERE

1 2 3 4 14 20 / 134 POSTS
Hawking përsërit: Duhet të largohemi nga Toka

Hawking përsërit: Duhet të largohemi nga Toka

Është astrofizikanti më i zëshëm i ditëve tona e në të njëjtën kohë është më pesimisti për të ardhmen e njerëzimit. Stephen Hawking nuk ngurron që ...
Hoteli pa vizitorë, ka 10 mijë dhoma por s’ka pasur mysafirë asnjëherë (Video)

Hoteli pa vizitorë, ka 10 mijë dhoma por s’ka pasur mysafirë asnjëherë (Video)

Jo rrallëherë na ka rastisur të dëgjojmë për vende të braktisura të cilat pas vetes fshehin mistere të ndryshme e të frikshme. I tillë është edhe n ...
E varrosën të gjallë, biznesmeni telefonoi të vëllanë nën dhe (Foto)

E varrosën të gjallë, biznesmeni telefonoi të vëllanë nën dhe (Foto)

Një biznesmen rus, i cili u varros për së gjalli në Moskë të Rusisë, arriti të telefononte të vëllanë nga brenda varrit e më pas t’i lutet atij që t’i ...
Linjat e shuplakës zbulojnë gjithçka rreth jetëgjatësisë (Foto)

Linjat e shuplakës zbulojnë gjithçka rreth jetëgjatësisë (Foto)

Ndoshta nuk e keni ditur, por shuplaka zbulon shumë gjëra për ju që nuk i keni ditur. Shikoni përse bëhet fjalë. Sekreti i ardhmërisë suaj nuk fsh ...
Vendet e mallkuara, këto janë më të çuditshmet në botë (Video)

Vendet e mallkuara, këto janë më të çuditshmet në botë (Video)

Pothuajse nuk ekziston njeri në botë i cili nuk di për Trekëndëshin e Bermudeve. Besoni apo jo në ekzistimin e tij, nuk mund ta mohoni që mundësia q ...
Prifti që tronditi botën: Ferri nuk ekziston, feja është një biznes (Video)

Prifti që tronditi botën: Ferri nuk ekziston, feja është një biznes (Video)

Pothuajse të gjitha fetë e botës mbështeten në atë se Zoti ekziston, së bashku me parajsën dhe ferrin. Sipas këtyre feve, jeta pas vdekjes ka të bë ...
10 misteret e Enver Hoxhës

10 misteret e Enver Hoxhës

Ai njihet në histori si një prej diktatotrëve më të egër në Europë. Enver Hoxha, drejtoi Shqipërinë për disa dekada me radhë duke e izoluar vendin nga ...
Mallkimi që përndoqi familjen Kennedy

Mallkimi që përndoqi familjen Kennedy

“Të paktë do të jenë ata që do të kenë madhështinë të përkulë vetë historinë, por secili prej nesh mund të punojë për të ndryshuar një pjesë të vogël ...
Përroi prej të cilit askush nuk del i gjallë (Video)

Përroi prej të cilit askush nuk del i gjallë (Video)

Bolton Strid në shikim të parë duket si një përrua i parrezikshëm, por në fakt ai është një kurth klasik i krijuar nga natyra. Nën sipërfaqen e q ...
Mahabat Maqbara, bashkëdyzim i arkitekturës islame hinduse dhe asaj gotike (Video)

Mahabat Maqbara, bashkëdyzim i arkitekturës islame hinduse dhe asaj gotike (Video)

Pallati Mohabbat Maqbara, i njohur edhe si Mauzoleu Bahadud dinbhai Hasain bhai, që ndodhet në Junagadh të Indisë, dikur ishte shtëpi e Navabëve të Ju ...
1 2 3 4 14 20 / 134 POSTS