Category: MISTERE

1 12 13 14134 / 134 POSTS
Misteri i pazgjidhur: “Motra ime thotë se e ka vrarë nëna. Nëna thotë se unë nuk kam motër”

Misteri i pazgjidhur: “Motra ime thotë se e ka vrarë nëna. Nëna thotë se unë nuk kam motër”

Rrëfime të shkurtra, por të frikshme.... A besoni se mjaftojnë një a dy fjali që ta kemi një rrëfim të frikshëm? Jo? Binduni në vazhdim: 1. "Një f ...
Çfarë po fshihet nën Piramidën e Gizës?

Çfarë po fshihet nën Piramidën e Gizës?

Për më shumë se 4,500 vite, piramidat e Egjiptit kanë mbajtur fshehur sekretet e tyre thellë në pasazhet e labirinteve dhe dhomëzave që qëndrojnë bren ...
‘Porta për në nëntokë’ hapet në Siberi, shkak ngrohja e planetit

‘Porta për në nëntokë’ hapet në Siberi, shkak ngrohja e planetit

Njihet si “Porta për në Nëntokë” nga banorët lokal, të cilët frikësohen të shkojnë afër kraterit masiv që është hapur papritur në zemrën e ngrirë të S ...
Parashikimet shkencore për fundin e botës

Parashikimet shkencore për fundin e botës

Shkencëtarët kanë renditur një sërë faktorësh që, sipas tyre, mund të bëhen shkaktarë të ditës, kur jeta në Tokë do të marrë fund 1. Tërmeti 32 her ...
1 12 13 14134 / 134 POSTS