Category: MISTERE

1 10 11 12118 / 118 POSTS
Këto janë disa gjëra që sjellin fatkeqësi në shtëpi

Këto janë disa gjëra që sjellin fatkeqësi në shtëpi

Ekzistojnë besime që disa objekte sjellin fatkeqësi në familje, nëse gjenden në vendin e gabuar në shtëpi. Mësoni për çka është fjala dhe nxirrni jas ...
Shkencëtarët nuk shpjegojnë dot se si janë ndërtuar këto xhami (Foto)

Shkencëtarët nuk shpjegojnë dot se si janë ndërtuar këto xhami (Foto)

Studiues anglezë e çmontuan njërën minare, por as e zbuluan dot misterin, as e kthyen dot më në vend. Xhamia Sidi Bashir në Ahmedabad të Indisë ka ...
Zbulohet një thesar i vërtetë në një plazh të Namibisë

Zbulohet një thesar i vërtetë në një plazh të Namibisë

Një anije 500 vjeçare u gjet në shkretëtirën e Namibisë, ndërsa ishte nisur nga Portugalia drejt Indisë disa shekuj më herët. Anija mbante me vete ...
Ja se si mongolët deshën ta pushtonin Evropën dhe çfarë i pengoi ata!

Ja se si mongolët deshën ta pushtonin Evropën dhe çfarë i pengoi ata!

Në vitin 1242, papritur, hordhitë mongole vendosën që të ktheheshin sërish në tokat e tyre dhe të braktisnin misionin e nisur, pushtimin e Hungarisë, ...
Misteri i pazgjidhur: “Motra ime thotë se e ka vrarë nëna. Nëna thotë se unë nuk kam motër”

Misteri i pazgjidhur: “Motra ime thotë se e ka vrarë nëna. Nëna thotë se unë nuk kam motër”

Rrëfime të shkurtra, por të frikshme.... A besoni se mjaftojnë një a dy fjali që ta kemi një rrëfim të frikshëm? Jo? Binduni në vazhdim: 1. "Një f ...
Çfarë po fshihet nën Piramidën e Gizës?

Çfarë po fshihet nën Piramidën e Gizës?

Për më shumë se 4,500 vite, piramidat e Egjiptit kanë mbajtur fshehur sekretet e tyre thellë në pasazhet e labirinteve dhe dhomëzave që qëndrojnë bren ...
‘Porta për në nëntokë’ hapet në Siberi, shkak ngrohja e planetit

‘Porta për në nëntokë’ hapet në Siberi, shkak ngrohja e planetit

Njihet si “Porta për në Nëntokë” nga banorët lokal, të cilët frikësohen të shkojnë afër kraterit masiv që është hapur papritur në zemrën e ngrirë të S ...
Parashikimet shkencore për fundin e botës

Parashikimet shkencore për fundin e botës

Shkencëtarët kanë renditur një sërë faktorësh që, sipas tyre, mund të bëhen shkaktarë të ditës, kur jeta në Tokë do të marrë fund 1. Tërmeti 32 her ...
1 10 11 12118 / 118 POSTS