Category: MISTERE

1 2 3 14 10 / 140 POSTS
‘Djali nga Marsi i rilindur në Tokë’ (Video)

‘Djali nga Marsi i rilindur në Tokë’ (Video)

Në moshën 2-vjeçare habiti mjekët dhe prindërit e tij me aftësinë për të shkruar, lexuar dhe vizatuar më mirë se një i rritur. E sot, 18 vite më vo ...
‘Halloween’ historia e vërtetë e tij (Video)

‘Halloween’ historia e vërtetë e tij (Video)

Mbërthyer mes netëve të ftohta të dimrit dhe vjeshtës që largohet kemi festën e Hallounit, një kohë festimesh dhe supersticioni. Por nga erdhi kjo ...
Duket si shtëpi normale, por brenda fsheh një nga sekretet më të mëdha (Video)

Duket si shtëpi normale, por brenda fsheh një nga sekretet më të mëdha (Video)

Nga jashtë ajo duket si një shtëpi normale, por në vërtetë brenda saj fshihen shumë sekrete. Shumë pak e dinë se brenda shtëpisë së ndodhur në rajo ...
Varosha në Qipro, njihuni me qytetin ‘fantazmë’ (Video)

Varosha në Qipro, njihuni me qytetin ‘fantazmë’ (Video)

Do të ishte viti i largët 1974, kur banorët e qytetit të Varosha-s do të largoheshin nga frika e një masakre. Ishte koha kur ushtria qipriote greke dh ...
Fotografitë më të famshme të fantazmave

Fotografitë më të famshme të fantazmave

Janë shumë fotografi që në mesin e tyre gjithmonë është shfaqur një 'person' i padukshëm në realitet, por është kapur nga foto aparatet e atëhersh ...
Historia interesante për njeriun ‘që pa në ëndërr aksidentin ajror, nëntë ditë para se të ndodhte’!

Historia interesante për njeriun ‘që pa në ëndërr aksidentin ajror, nëntë ditë para se të ndodhte’!

Një nga fatkeqësitë më të këqija në historinë e aviacionit, goditi Aeroportin O’Hare në Çikago në 25 maj të vitit 1979. Në atë ditë të tmer ...
Shfaqet gropa misterioze në mes të rrugës, askush nuk po e di se si është hapur (Video)

Shfaqet gropa misterioze në mes të rrugës, askush nuk po e di se si është hapur (Video)

Një çift bashkëshortor janë evakuuar nga shtëpia e tyre, pasi një gropë gjigante është hapur në oborrin e shtëpisë së tyre. Banorët e Ocala në ...
Parku Gorbea, Pylli mistik në Spanjë (Video)

Parku Gorbea, Pylli mistik në Spanjë (Video)

Parku natyror Gorbea është një zonë e bukur dhe e mbrojtur, që gjendet mes krahinave Alava dhe Vizcaya, në Baski të Spanjës. https://www.youtube.c ...
Pusi në mes të detit që e përpin edhe ujin (Video)

Pusi në mes të detit që e përpin edhe ujin (Video)

Në bregdetin e Oregonit gjendet një përzierje e përsosur e bukurisë natyrore dhe e rrezikut, e njohur jozyrtarisht si pusi Thor. Ndonëse në shikim ...
Shkëmbinjtë misteriozë (Video)

Shkëmbinjtë misteriozë (Video)

Në pjesën veriore të Maleve Urale në Rusi, në majë të një kodrine, fshehen shtatë shkëmbinj misteriozë. Prejardhja dhe qëllimi jo i qartë i këtyre shk ...
1 2 3 14 10 / 140 POSTS