Category: KURIOZITET

1 45 46 47465 / 465 POSTS
Mont St – Michel, abacia e mahnitshme 1.300 vjeçare (Video)

Mont St – Michel, abacia e mahnitshme 1.300 vjeçare (Video)

Mont-St-Michel është një ishull shkëmbor, rreth 1 km larg bregdetit verior të Francës, mu në grykëderdhjen e lumit Couesnon në Normandi. Në këtë is ...
‘Donald Trump’, riemërtimi i një fshati në Indi (Video)

‘Donald Trump’, riemërtimi i një fshati në Indi (Video)

Një fshat i vogël në veri të Indisë, ka riemërtuar fshatin me emrin e Donald Trump, kjo me qëllim për ta nderuar presidentin amerikan dhe të tërheqin ...
Hallerbos, Pylli i kaltër në Belgjikë (Video)

Hallerbos, Pylli i kaltër në Belgjikë (Video)

Hallerbos, po ashtu i njohur dhe me emrin Pylli i kaltër, është një pyll në Belgjikë, që në pranverë mbulohet nga miliona lule të llojit – zymbyli i e ...
The Hall of Mosses pylli përrallor në SHBA (Video)

The Hall of Mosses pylli përrallor në SHBA (Video)

Hall of Mosses (Holli i myshkut) është një rrugë e shkurtër e këmbësorëve, që gjendet në pyllin Hoh, në perëndim të shtetit ëashington, në SHBA. Ky py ...
‘Plazhi i guacave’, plazhi unikat në botë (Video)

‘Plazhi i guacave’, plazhi unikat në botë (Video)

Në shikim të parë, Plazhi i guacave 'Shell Beach', që gjendet në pjesën perëndimore të Autralisë - Shark Bay, mund t’ju duket si një plazh i zakonsh ...
1 45 46 47465 / 465 POSTS