Category: KURIOZITET

1 26 27 28 29 30 47 280 / 465 POSTS
Shtëpi si kjo nuk keni parë, ajo është prap (Video)

Shtëpi si kjo nuk keni parë, ajo është prap (Video)

Një shtëpi e përmbysur në kryeqytetin e Turqisë, Ankara, e cila është ndërtuar nga një sipërmarrës dhe ka kushtuar thuajse sa një vilë, synon të vizit ...
E pabesueshme, Ylberi shfaqet për 9 orë në këtë vend (Video)

E pabesueshme, Ylberi shfaqet për 9 orë në këtë vend (Video)

Një ylber është shfaqur në qiell dhe ka mahnitur të gjithë banorët e zonës për nëntë orë. Thuhet se ky është ylberi më i gjatë në botë, i cili ish ...
Një shtëpi e përmbysur (Video)

Një shtëpi e përmbysur (Video)

Një shtëpi e përmbysur në kryeqytetin e Turqisë, Ankara, e cila është ndërtuar nga një sipërmarrës dhe ka kushtuar thuajse sa një vilë, synon të vizit ...
Luvri i Abu Dabit, muzeu i rrethuar me ujë në tre anët (Video)

Luvri i Abu Dabit, muzeu i rrethuar me ujë në tre anët (Video)

Hapjen e muzeut të tij të Luvrit në muajin e kaluar, Abu Dabi e festoi me një spektakël fishekzjarresh, që kompletohej me performanca artistësh dhe pr ...
Magjia e Hënës së Ftohtë! (Foto)

Magjia e Hënës së Ftohtë! (Foto)

Pamje mbresëlënëse janë kapur nga qiejt e shndritshëm të natës në të gjithë botën, duke treguar një nga tre superhënat që do të ndodhin këtë dimër, dh ...
Orkestra e Parë e Perimeve (Video)

Orkestra e Parë e Perimeve (Video)

Orkestra e Parë e Perimeve e Vjenës (Das Erste ëiener Gemüseorchester) është një grup i muzikantëve, piktorëve, shkrimtarëve dhe artistëve tjerë, i ci ...
15 gjërat që kurrë nuk duhet t’i vendosni në mikrovalë

15 gjërat që kurrë nuk duhet t’i vendosni në mikrovalë

Kjo është një listë e materialeve që nuk duhet futur kurrë në mikrovalë. Mikrovalët janë bërë pjesë e madhe e jetës sonë dhe një kuzhinë thelbëso ...
Pamjet e fëmijëve para dhe pas birësimit

Pamjet e fëmijëve para dhe pas birësimit

Nga fotografitë kuptohet shumë. Për prindërit tanë, ne jemi gjithmonë fëmijët e tyre të vegjël. Edhe pse ne jemi të rritur tani, nënat dhe ...
1 26 27 28 29 30 47 280 / 465 POSTS