Category: KURIOZITET

1 18 19 20 21 22 31 200 / 304 POSTS
Vizatime të mahnitshme të bëra me vetëm një laps (Foto)

Vizatime të mahnitshme të bëra me vetëm një laps (Foto)

Fotografitë bardh e zi janë pjesë e punës së secilit fotograf në botë. Mirëpo jo çdo herë bien në sy vetëm fotografitë bardh e zi të bëra nga f ...
Zbulohet domethënia e shkronjave të gjelbërta nga filmi Matrix (Video)

Zbulohet domethënia e shkronjave të gjelbërta nga filmi Matrix (Video)

Shkronjat e gjelbra që bien nga ekrani i kompjuterit në filmin Matrix, pothuajse të gjithë prej nesh kemi pasur rastin t’i shohim. Megjithatë ...
Zbulohen gjurmë të dinozaurit në Afrikë (Foto)

Zbulohen gjurmë të dinozaurit në Afrikë (Foto)

Kayentapus ambrokholohali është shumë i madh se sa ndonjë dinozaur tjerë i gjetur deri më tash në Afrikë. Shkencëtarët kanë zbuluar se një di ...
Historia e emrit Mercedes-Benz

Historia e emrit Mercedes-Benz

A keni menduar ndonjëherë pse gjysma e parë e kësaj kompanie gjermane ka një emër të dhënë nga femra? Në fund të shekullit të 19-të, Emil Jell ...
Kjo është arsyeja përse shoqërueset e nuses duhet veshin të njëjtin fustan gjatë dasmës

Kjo është arsyeja përse shoqërueset e nuses duhet veshin të njëjtin fustan gjatë dasmës

Në fillimin e viteve ’90 ishte e pamundur të dëgjohej të flitej për shoqërueset e nuseve, në të vërtetë martesat e asokohe vazhdonin të ndiqnin rreg ...
Vijnë në jetë binjakët me peshë rekorde, habiten mjekët dhe ekspertët (Foto)

Vijnë në jetë binjakët me peshë rekorde, habiten mjekët dhe ekspertët (Foto)

Faye Gardiner nga Gloucestershire e Anglisë, ka sjellë në jetë binjakët që peshojnë së bashku afër tetë kilogramë, duke i bërë kështu binjakët me ...
Ora që pritej të shitej për një milion euro, blihet nga një anonim 15 herë më shtrenjtë (Foto)

Ora që pritej të shitej për një milion euro, blihet nga një anonim 15 herë më shtrenjtë (Foto)

Përmes një ankandi në Shtetet e Bashkuara, është shitur për 15.4 milionë euro ora e rrallë, që dikur i përkiste aktorit Paul Newman. Rolex që ...
Kritikohet fotografia e fëmijës me thonj shumë të gjatë (Foto)

Kritikohet fotografia e fëmijës me thonj shumë të gjatë (Foto)

Shfrytëzuesi i rrjetit social Instagram, ka shqetësuar ndjekësit e tij, me imazhin e fëmijës që ka thonj shumë të gjatë, ndërsa duket se i ka edhe ...
E zhdukur për 42 vjet është gjetur e gjallë, por gruaja tashmë kishte humbur kujtesën

E zhdukur për 42 vjet është gjetur e gjallë, por gruaja tashmë kishte humbur kujtesën

Një grua nga Nju Jorku, e zhdukur për 42 vjet është gjetur e gjallë por me kujtesën e humbur në një shtëpi kujdesi për të moshuarit në Masaçuset ...
Ndërtohet libraria e parë rrugore në Bullgari (Foto)

Ndërtohet libraria e parë rrugore në Bullgari (Foto)

‘Rapana’ është libraria e parë rrugore në Varna, Bullgari, e krijuar nga një ekipë e arkitektëve dhe dizajnerëve të rinj. Sot të rinjtë jetojn ...
1 18 19 20 21 22 31 200 / 304 POSTS