Category: FUN

1 52 53 54533 / 533 POSTS
Pasi i shpëtuan rrotullimit, dolën nga vetura dhe fjetën (Video)

Pasi i shpëtuan rrotullimit, dolën nga vetura dhe fjetën (Video)

Në Teriberka të Rusisë, janë parë dy burra që flinin afër një veture të rrotulluar. Nuk dihet si është rrotulluar Hyundai në këtë rrugë periferike, ...
Kur e derdhni azotin e lëngët në kanaçe, ju mund ta hani Coca-Colan!? (Video)

Kur e derdhni azotin e lëngët në kanaçe, ju mund ta hani Coca-Colan!? (Video)

Këtë eksperiment e bëri dikush që ka kohë të merret me gjëra të tilla. Shikojeni videon. https://youtu.be/k0xQrFYruAM ...
Provoni të gjeni shkronjat e fshehura në mesin e këtyre rrathëve (Foto)

Provoni të gjeni shkronjat e fshehura në mesin e këtyre rrathëve (Foto)

Në mesin e shumë lojërave, ku kërkohet koncentrim dhe lodhje e syve për të gjetur enigmën e fshehur, është edhe kjo sfide me rrathë. Në mesin e kët ...
1 52 53 54533 / 533 POSTS