Category: FUN

1 2 3 4 5 44 30 / 438 POSTS
Hiqni mykun në banjë njëherë e përgjithmonë: Sprej natyral nga dy përbërës që nuk kushtojnë shumë!

Hiqni mykun në banjë njëherë e përgjithmonë: Sprej natyral nga dy përbërës që nuk kushtojnë shumë!

Përfundimisht zgjidhja natyrale për problemin e madh dhe të mundimshëm. Problemi i mykut në shtëpi apo në banesë nuk është as i këndshëm, as du ...
Irlandezi hapë tunel të fshehtë nga shtrati deri te kafiteria, për të pirë tinëzisht alkool nga gruaja

Irlandezi hapë tunel të fshehtë nga shtrati deri te kafiteria, për të pirë tinëzisht alkool nga gruaja

Një burrë që merret me instalimin e gypave të ujit në Omaga të Irlandës, ka hapur një tunel nga krevati i tij deri tek një kafiteri, dhe për këtë ...
‘Ruby’ çokollata e kuqe (Video)

‘Ruby’ çokollata e kuqe (Video)

Ka një shije të re për çokollatën dhe është fryt i përpjekjeve 13 vjeçare të mjeshtrave të ëmbëlsirës aq të dashur nga të gjithë; zviceranëve. Risi ...
Kështjella më e lartë prej rëre (Video)

Kështjella më e lartë prej rëre (Video)

Një ekip ndërkombëtar artistësh kanë ndërtuar kështjellën më të lartë prej rëre në botë, në Gjermani. Një kompani udhëtimesh ishte nismëtare e projekt ...
Krijimet nga letra, botë krejtësisht unike (Foto)

Krijimet nga letra, botë krejtësisht unike (Foto)

Dizajneri australian Benja Harney e definon veten e tij si inxhinier i letrës dhe lehtë mund ta kuptojmë arsyen sapo të shohim kompleksitetin e dizajn ...
Italiani tmerron zviceranët, valëviti flamurin e Jack Daniels që fqinjëve u ngjau më të ISIS-it

Italiani tmerron zviceranët, valëviti flamurin e Jack Daniels që fqinjëve u ngjau më të ISIS-it

Një burrë është akuzuar si ‘terrorist’ pasi valëviti një flamut të zi, që fqinjët menduan se ishte i Shtetit Islamik. Të shqetësuar, fqinjët e rapo ...
Fotografi të cilat do t’ju bëjnë t’i shikoni dy herë (Foto)

Fotografi të cilat do t’ju bëjnë t’i shikoni dy herë (Foto)

Në ditët e sotme kapja e momenteve interesante është më të vërtetë e thjeshtë. Mjafton te keni një telefon me kamerë dhe mund te arrin te kapni diç ...
Si do të ndiheshit sikur ura e qelqtë e ndërtuar në 1.1179 metra lartësi, mbi të cilën ecni  – do të fillonte të “thyhej”? (Video)

Si do të ndiheshit sikur ura e qelqtë e ndërtuar në 1.1179 metra lartësi, mbi të cilën ecni – do të fillonte të “thyhej”? (Video)

A mund ta paramendoni se si do të ndiheshit po të ecnit mbi urën e qelqtë në një lartësi të madhe, dhe në një moment xhami nën këmbët tuaj të filloj t ...
Fshatrat shqiptarë me emra të çuditshëm

Fshatrat shqiptarë me emra të çuditshëm

Toponimet e vendeve janë gjithnjë interesant nëse merren për studim apo nga rrënja që krijon emrin e tyre. Më poshtë do të shikoni emrat me të ç ...
Ja pse duhet ta vizitoni Finlandën (Video)

Ja pse duhet ta vizitoni Finlandën (Video)

Arsyet se përse të paktën një her në jetë duhet ta vizitoni Finlandën, kuptoni në videon e mëposhtme: https://www.youtube.com/watch?v=Ns2gj2WNj0Q ...
1 2 3 4 5 44 30 / 438 POSTS