Category: FUN

1 2 3 36 10 / 360 POSTS
S’është përrallë! Pylli i bambuve Sagano në Japoni (Video)

S’është përrallë! Pylli i bambuve Sagano në Japoni (Video)

S'është përrallë! Pylli i bambuve Sagano gjendet në veri-perëndim të Kiotos në Japoni. Ai është një nga ambientet mjedisore më të bukura në të gjit ...
10 persona të përçmuar, që pastaj u bënë dikushi (Video)

10 persona të përçmuar, që pastaj u bënë dikushi (Video)

Përgjatë historisë, disa nga njerëzit më inspirues dhe më të suksesshëm që ka njohur bota, kishin nisur karrierën e tyre nga pika e dëshpërimit. Pa ...
Fushat e tulipanëve, 80% e tyre kultivohen në Holandë (Video)

Fushat e tulipanëve, 80% e tyre kultivohen në Holandë (Video)

Këto pamje sjellin mrekullinë e fushave të tulipanëve në Holandë. Ajo që neve na duket si një pamje spektakolare, në fakt për holandezët është nj ...
Kujdes! Mos e zemëroni kurrë një ari (Video)

Kujdes! Mos e zemëroni kurrë një ari (Video)

Në këto pamje paraqiten momentet e frikës për dy çiklistë në një terren malor të Sllovakisë. Pamjet tregojnë dy 'biçiklistë malesh' që zbrisnin kod ...
Çfarë dasme, çifti martohet në maje të botës (Video)

Çfarë dasme, çifti martohet në maje të botës (Video)

Ajo që është më e rëndësishmja ka të bëjë me madhështinë e tij botërore! Të gjithë e dimë se mali i Everestit është maja më e lartë malore në botë. Po ...
Newgrange, mrekullia antike arkitektonike (Video)

Newgrange, mrekullia antike arkitektonike (Video)

Në një breg mbi lumin Boyne, në Irlandë, gjendet një përmendore parahistorike, që është ndërtuar shumë para Mikenës greke, Stonehenge-t anglez apo d ...
Mos bëni dush në mëngjes, këto janë arsyet (Video)

Mos bëni dush në mëngjes, këto janë arsyet (Video)

Një dush i mirë në mëngjes shpesh herë konsiderohet si çelësi për të nisur ditën me pozitivitet, por ja që gabimet në të bërit dush mund të çojnë në p ...
Ujëvara Kaieteur, xhevahiri natyror i Guajanës (Video)

Ujëvara Kaieteur, xhevahiri natyror i Guajanës (Video)

Me lartësinë dhe gjerësinë e madhe, rënien e lirë të sasisë së madhe të ujit dhe peizazhin jashtëzakonisht të bukur përreth, nuk ka pikë dyshimi se Ka ...
Ronda, qyteti mahnitës në Spanjë (Video)

Ronda, qyteti mahnitës në Spanjë (Video)

Ronda është një qytet në krahinën spanjolle Malaga, me një popullsi prej rreth 35.000 banorësh, që ndodhet rreth 100 kilometra në perëndim të qytetit ...
Mbah Ghoto, jetoi një shekull e gjysmë (Video)

Mbah Ghoto, jetoi një shekull e gjysmë (Video)

Personi, që pretendohet se ishte qenia njerëzore më e vjetër në botë, është ndarë nga jeta në moshën 146 vjeçare. Sipas dokumenteve të tij, shtetas ...
1 2 3 36 10 / 360 POSTS