Cardi B së shpejti nuse (Foto&Video)

Cardi B së shpejti nuse (Foto&Video)

‘O sa mirë’ nga nesër shfaqet edhe gruaja e ‘Drenicakut’ (Foto)
Arta Bajrami humb personin më të dashur (Foto)

Cardi B dhe i dashuri i saj, reperi Migos, mbrëmë realizuan një koncert në Filadelfia.

Por çka ishte më e rëndësishmja, Migos gjatë koncertit i propozoi asaj martesë, shkruan People.

Ai u ul në gjunjë para gjithë publikut, dhe i propozoi martesë me një unazë 8 karatësh.

Pavarësisht zhurmës dhe turmës që bëri të pamundur të dëgjohej zëri i saj, Cardi B i ka thënë po.

COMMENTS