Capital T dhe Samanta çifti më i ri i estradës ?! (Foto)

Capital T dhe Samanta çifti më i ri i estradës ?! (Foto)

Dy këngëtarët e njohur, Samanta Karavella dhe Capital T kanë qëndruar së bashku për disa ditë në Nju Jork. Se kanë kaluar kohë të mira së bashku,

Dy këngëtarët e njohur, Samanta Karavella dhe Capital T kanë qëndruar së bashku për disa ditë në Nju Jork.

Se kanë kaluar kohë të mira së bashku, e kanë dëshmuar edhe me anë të fotografive të hedhura në rrjetet sociale.

Dyshja në fjalë kanë pozuar në vende të njëjta, çfarë edhe na shtynë të mendojmë se mes tyre mund të ketë diçka më shumë se shoqëri!

A janë Samanta dhe Capital T çifti më i ri i estradës … do ta mësojmë shumë shpejt!

COMMENTS