Capital T dhe Mixey publikojnë këngën “Moj Hatixhe” (Video)

“Moj Hatixhe” është një nga këngët më të vjetra shqiptare. Por një version më ndryshe është sjellë kësaj radhe nga Mixey dhe Capital T. Dyshja kanë rikthyer këtë këngë së bashku me videoklip. Në këtë klip ata janë shfaqur me veshje kombëtare, ashtu si nuk i keni parë asnjëherë.

“Moj Hatixhe” është një nga këngët më të vjetra shqiptare.

Por një version më ndryshe është sjellë kësaj radhe nga Mixey dhe Capital T.

Dyshja kanë rikthyer këtë këngë së bashku me videoklip.

Në këtë klip ata janë shfaqur me veshje kombëtare, ashtu si nuk i keni parë asnjëherë.

COMMENTS