Capital T dhe Majk sjellin ‘Pasha jetën'(Video)

Capital T dhe Majk sjellin ‘Pasha jetën'(Video)

Reperët e njohur, Capital T e Majk kanë bashkëpunuar për këngën më të re të titulluar ‘Pasha jetën’. Kjo këngë është prodhuar nga Elena Kelmendi e Capital T, muzika nga Cricket, ndërsa teksti e melodia nga vetë reperët.

Reperët e njohur, Capital T e Majk kanë bashkëpunuar për këngën më të re të titulluar ‘Pasha jetën’.

Kjo këngë është prodhuar nga Elena Kelmendi e Capital T, muzika nga Cricket, ndërsa teksti e melodia nga vetë reperët.

COMMENTS