Çanta më e shtrenjtë ndonjëherë e punuar me 4,517 diamante (Foto)

Çanta më e shtrenjtë ndonjëherë e punuar me 4,517 diamante (Foto)

Robert Mouawad ka dizejnuar një çantë për gra, që ka 4,517 diamante të formave dhe madhësive të ndryshme. Për të përfunduar këtë aksesor dore,

Robert Mouawad ka dizejnuar një çantë për gra, që ka 4,517 diamante të formave dhe madhësive të ndryshme.

Për të përfunduar këtë aksesor dore, është dashur të punojnë në mënyrë intensive dhjetë mjeshtër, ndërsa kaluan 8,800 orë deri në përfundim.

Çanta me diamante, më e shtrenjta ndonjëherë
Me 3.8 milionë dollarë që janë paguar për të, ka hyrë në Librin e Rekordeve të Ginesit si çanta më e shtrenjtë ndonjëherë.

Pasi të jetë ekspozuar në Hong Kong, pritet që të prezantohet edhe në disa ekspozita në Gjenevë dhe Londër.

COMMENTS