Caktohen gjyqtarët e gjysmëfinaleve në Euro 2016

UEFA ka caktuar gjyqtarët për ndeshjet gjysmëfinale të Euro 2016: Portugali-Uells dhe Gjermani – Francë Nicola Rizzoli, gjyqtari italian, do të ndaj drejtësinë në ndeshjen Gjermani-Francë, takim i cili do të luhet më 7 korrik në “Velodrome” të Marsejës. Kurse, Gjysmëfinalja tjetër mes Portugalisë dhe Uellsit do të gjykohet nga suedezi Jonas Eriksson

UEFA ka caktuar gjyqtarët për ndeshjet gjysmëfinale të Euro 2016: Portugali-Uells dhe Gjermani – Francë

Nicola Rizzoli, gjyqtari italian, do të ndaj drejtësinë në ndeshjen Gjermani-Francë, takim i cili do të luhet më 7 korrik në “Velodrome” të Marsejës.

Kurse, Gjysmëfinalja tjetër mes Portugalisë dhe Uellsit do të gjykohet nga suedezi Jonas Eriksson

COMMENTS