Çaji i zi (Video)

Shtëpia shumëngjyrëshe, dekorimi i veçantë i Amina Mucciolo (Video)
Këshilla se si ta ruani kujtesën derisa plakeni (Video)

Çaji i zi përmirëson qarkullimin e gjakut dhe në sasi të mëdha. Ai poashtu zvogëlon rrezikun nga hemorragjia cerebrale.

Çaji i zi është i pasur me antioksidues, të cilët luftojnë molekulat e dëmshme të grumbulluara në trup.

COMMENTS