Çaji i kamomilit i dobishëm kundër kancerit (Video)

Hulumtuesit në Universitetin e Ohios kanë zbuluar se një substancë që përmban kamomil, apigenina, mund ta ketë një efekt toksik mbi qelizat e kancerit. Testet e kryera tek minjtë kanë treguar se apigenina ka aftësinë për ta shkaktuar vdekjen e qelizave të kancerit dhe i bën ato më të ndjeshme për kimioterapi.

Hulumtuesit në Universitetin e Ohios kanë zbuluar se një substancë që përmban kamomil, apigenina, mund ta ketë një efekt toksik mbi qelizat e kancerit.

Testet e kryera tek minjtë kanë treguar se apigenina ka aftësinë për ta shkaktuar vdekjen e qelizave të kancerit dhe i bën ato më të ndjeshme për kimioterapi.

COMMENTS