‘Cadillac CT6 2016’ super vetura luksoze (Video)

Kërkohet kthimi i 255 mijë veturave, drejtori i Subarus përulet dhe kërkon falje (Foto)
Porsche elektrik me dy rrotë (Video)

Vetura e Cadillac e cila ka dal në treg këtë vit është vetura më e madhe dhe më luksoze e këtij brendi.

Me një turbo binjake V6 CT6 dhe 404 kuaj fuqi ajo konsiderohet një veturë e ëndrrave.

Cadillac CT6 kushton 82 mijë dollarë dhe ka hapësirë të mjaftueshme si për udhëtarët në pjesën e përparme ashtu edhe për ata në të pasmen.

COMMENTS