Byreku më i madh në botë, nuk do ta besoni ku është bërë (Video)

Byreku më i madh në botë, nuk do ta besoni ku është bërë (Video)

Tuzlla, ka për çka të krenohet. Ky qytet në qendër të Bosnjë dhe Hercegovinës tashmë mbanë një rekord në 'Guinnes'. Tuzlla ka përgatitur byrekun pë

Tuzlla, ka për çka të krenohet. Ky qytet në qendër të Bosnjë dhe Hercegovinës tashmë mbanë një rekord në ‘Guinnes’.

Tuzlla ka përgatitur byrekun për të fituar titullin ‘Byreku më i madh në botë’.

Byreku 650 kilogramësh i cili u vendos në një tepsi në gjerësi prej 6 metrash, u lëshua me vinç në Qendrën e Lirisë, ku u organizua aktiviteti.

COMMENTS