Burri dhe vjehrra e bëjnë për spital gruan nga Prishtina

Një grua nga Prishtina ka raportuar në Polici se bashkëshorti dhe vjehrra e saj kanë ushtruar dhunë fizike ndaj saj. Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, viktima ka pranuar trajtim mjekësor, ndërsa njësitë përkatëse policore janë duke e hetuar rastin.

Një grua nga Prishtina ka raportuar në Polici se bashkëshorti dhe vjehrra e saj kanë ushtruar dhunë fizike ndaj saj.

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, viktima ka pranuar trajtim mjekësor, ndërsa njësitë përkatëse policore janë duke e hetuar rastin.

COMMENTS