Buraku Grupi Fama i këndojnë gurbetit (Premierë/Video)

Buraku Grupi Fama i këndojnë gurbetit (Premierë/Video)

‘Despacito’ me çifteli (Video)
Ndryshe nga seriali, ‘Icha’ tejet seksi në realitet

Buraku Grupi Fama pas shumë sukseseve, projekteve të ndryshme dhe shumë të pëlqyera nga publiku , djelmoshat për ZICO TV, erdhën ekskluzivisht me këngën kushtuar gurbetqarëve, ku edhe titullin mbanë “Gurbetgji”.

Këngë që tregon një realitet ku më së miri e dijnë ata që nuk janë këtu. Në programin festiv ‘Gëzuar 2017’ përmes kësaj kënge Buraku Grupi Fama, na dhuruan shumë emocion.

COMMENTS