Bukë misri e lirë dhe e shpejtë: provoni bukën e misrit me kokrra të plota misri (Video)

Këtë bukë të butë akoma nuk e keni provuar! Me siguri që paragjella me kokrra misri do të kënaqë familjen dhe miqtë tuaj… Përbërësit: 1 vezë

Këtë bukë të butë akoma nuk e keni provuar!

Me siguri që paragjella me kokrra misri do të kënaqë familjen dhe miqtë tuaj…

Përbërësit:

1 vezë,
¼ e filxhanit gjalpë të shkrirë,
240 g kokrra të plota misri të llojit “sheqer”,
240 g misër të llojit “sheqer”,
220 g miell misri,
230 ml jogurt.

Përgatitja:

Përzieni të gjithë përbërësit në një tepsi dhe përzierjen ngjisheni.

Përzierjen e përftuar qiteni në tepsi dhe piqeni në 170 gradë celsius 45 minuta.

COMMENTS