Brusha e dhëmbëve, ja sa shpesh duhet ta ndërroni atë (Video)

Brusha e dhëmbëve, ja sa shpesh duhet ta ndërroni atë (Video)

Ronda, qyteti mahnitës në Spanjë (Video)
Eliminoni këto pije nëse doni të humbni peshë

Sipas një studimi të kryer së fundmi, brusha e dhëmbëve përmban më shumë se 10 milionë baktere, duke përfshirë edhe Esheria Coli dhe Stafilococus.

Ekzistojnë 100-200 lloje të baktereve që jetojnë në gojën tuaj dhe të gjitha ato përfundojnë në brushën tuaj të dhëmbëve.

Shokuese apo jo? Por ka fakte edhe më tronditëse.

COMMENTS