Brenda apartamentit luksoz në New York të Donald Trump (Foto)

Shikojeni apartamentin luksoz të Donald Trump në Manhattan. I ndodhur në “Kullën Trump” në Manhattan, Nju Jork, Donald dhe Melania Trump jetojnë në

Shikojeni apartamentin luksoz të Donald Trump në Manhattan.

I ndodhur në “Kullën Trump” në Manhattan, Nju Jork, Donald dhe Melania Trump jetojnë në tri katet e larta të kësaj ndërtese, që i japin pamje mahnitëse të Parkun Qendror dhe Manhattanit.

Apartamenti i Trump, i dekoruar me ari dhe mermer, u dizajnua nga Angelo Donghia në stilin e shekullit 14.

Apartamenti i Presidentit të zgjedhur të SHBA-së është mëshirim i elegancës dhe përsosmërisë.

15036536_1157504037618310_5019167603600560663_n

15055818_1157503934284987_5115034714934482436_n

donald-melania-trump-manhattan-penthouse-1-768x511_1478972029-33568

donald-melania-trump-manhattan-penthouse-2_1478972078-9306514

donald-melania-trump-manhattan-penthouse-4_1478972032-7907791

donald-melania-trump-manhattan-penthouse-8_1478972032-4253001

donald-melania-trump-manhattan-penthouse-11_1478972031-7049682

donald-melania-trump-manhattan-penthouse-15_1478972030-7843287

COMMENTS