Brad Pitt në lidhje me arkitekten e njohur? (Foto)

Brad Pitt në lidhje me arkitekten e njohur? (Foto)

Brad Pitt ka lënë anash ndarjen nga aktorja Angelina Jolie dhe është gati të nis një jetë të re. Daily Mail transmeton që aktori 54 vjeçare është d

Brad Pitt ka lënë anash ndarjen nga aktorja Angelina Jolie dhe është gati të nis një jetë të re.

Daily Mail transmeton që aktori 54 vjeçare është duke kaluar kohë më arkitekten e njohur dhe profesoreshën në univeristetin e MIT, Neri Oxman,përcjedh zico.tv.

Dyshja u takuan në një nga projektet e arkitekturës së mbajtur në universitetin ku ajo ligjëron dhe që nga ajo kohë ata ndajnë një shoqëri dhe janë shumë të afërt më njëri tjetrin.

Një burim i afërt me të ka deklaruar se ata kanë shumë gjëra të përbashkëta dhe ndajnë të njëjtat pasione.

‘Brad dhe Neri po përshtaten me njëri tjetrin, ata ndajnë të njëjtin pasion për arkitekturën, dizajnin dhe artin, ata kanë një shoqëri profesionale’.

Gjithsesi ky burim shtoj se lidhja e tyre ende është miqësore por, nuk përjashtohet mundësia që diçka më tepër të lind në mes tyre.

Brad Pitt është në finalizimin e divorcit nga ish bashkëshortja Angelina Jolie më të cilën u ndan në vitin 2016.

COMMENTS