Boronica, ka efekte të dobishme (Video)

Boronica, ka efekte të dobishme (Video)

Videoja e cila do t’ju bëjë ta lini duhanin: Si duken mushkëritë e shëndetshme vetëm pas 20 cigareve (Video)
Leonora Jakupi mahnitë me dukjen e saj (Video)

Sipas një studimi, boronica është pema që ka efekte të dobishme në largimin e depresionit pas-lindjes.

Amino acidet, tritptofani dhe tirozina që gjenden në këtë pemë, ndihmojnë në ruajtjen e balancit tek gratë pas lindjes.

COMMENTS