Bora shkakton rrezik në Rrugën e Kombit (Foto)

Reshjet e borës kanë vështirësuar qarkullimin edhe në Rrugën e Kombit. Në korsitë e saj ka prani dëbore, pavarësisht ndërhyrjes së operatorëve për ta

Reshjet e borës kanë vështirësuar qarkullimin edhe në Rrugën e Kombit. Në korsitë e saj ka prani dëbore, pavarësisht ndërhyrjes së operatorëve për ta pastruar borën.

Kjo e bën rrugën të rrezikshme dhe drejtuesit e mjeteve këshillohen të mos lëvizin me shpejtësi.

Dëbora ka mbuluar edhe Kukësin dhe të gjithë zonën verilindore të vendit. Në disa rrugë kalimi i mjeteve bëhet vetëm me zinxhirë.

COMMENTS