Bora arrin 70 centimetra në Brezovicë (Video)

Bora arrin 70 centimetra në Brezovicë (Video)

GNK para 13 vjetëve rekomandoi pavarësi për Kosovën
Jerliu thotë se ka rënie të numrit të pacientëve që kërkojnë shërim jashtë vendit

Qendra e skijimit në Kosovë po bëhen gati për të pritur pushuesit, derisa tashmë adhuruesit më të flaktë të skijimit, kanë shijuar borën në Bogë dhe Brezovicë.

Nuk kishte si të mungonte, Arben Islami, i cili njihet si një pasionues i madh i skijimit. Ai ka skijuar në Brezovicë, derisa ka njoftuar se bora ka arritur në 70 centimetra.

Islami është i pasionuar pas natyrës dhe bukurive shqiptare. Arben Islami është njëri nga sportistët më aktiv në Kosovë dhe asnjëherë nuk ndalet.

Ai është alpinist e fotograf, stomatolog, trajner tenisi, si dhe ka shumë profesione tjera.

Situata në Brezovicë 26 tetor 2017

BREZOVICA 26 OCTOBER 2017

Posted by Snow Njeri on Friday, October 27, 2017

COMMENTS