Bolt e mposhtë dhe tallet me kundërshtarin (Foto & Video)

Usain Bolt po e konfirmon edhe në ‘Rio 2016’ se është i pandalshëm Usain Bolt fitoi garën në 200 metra dhe u kualifikua për në finalen e madhe të k

Usain Bolt po e konfirmon edhe në ‘Rio 2016’ se është i pandalshëm

Usain Bolt fitoi garën në 200 metra dhe u kualifikua për në finalen e madhe të kësaj gare.

Por, atleti nga Xhamajka derisa po kalonte vijën e cakut vendosi të bënte shaka me rivalin Andre De Grasse nga Kanadaja.

Ai vendosi të diskutonte me Grassen pasi e zbriti ritmin e vrapimit në 40 metrat e fundit kur e kishte të sigurt fitoren.

Athletics - Men's 200m Semifinals

bolt1

COMMENTS