Blunt dhe Real ndryshojnë emrin, ja si quhen tani (Video)

Blunt dhe Real ndryshojnë emrin, ja si quhen tani (Video)

Janë dy nga reperët më të përfolur aktualisht. Dyshja Blunt dhe Real janë bërë shumë aktiv në rrjete sociale, në të cilat shprehin çdo gjë që dëshirojnë ta thonë për publikun. Reperët kanë vendosur që ta ndryshojnë emrin artistik, e këtë gjë e ka bërë të ditur vetë Real përmes një videoje.

Janë dy nga reperët më të përfolur aktualisht.

Dyshja Blunt dhe Real janë bërë shumë aktiv në rrjete sociale, në të cilat shprehin çdo gjë që dëshirojnë ta thonë për publikun.

Reperët kanë vendosur që ta ndryshojnë emrin artistik, e këtë gjë e ka bërë të ditur vetë Real përmes një videoje.

COMMENTS