‘Blow your mind’ vjen edhe në akustik nga Dua Lipa (Video)

'Blow your mind' nga këngëtarja shqiptare Dua Lipa tanimë është publikuar edhe në versionin akustik. 11 milionë klikimet në Youtube, e kanë shtyrë

‘Blow your mind’ nga këngëtarja shqiptare Dua Lipa tanimë është publikuar edhe në versionin akustik.

11 milionë klikimet në Youtube, e kanë shtyrë Duan që ta bëjë këngën në këtë version të veçantë duke shtuar se ajo edhe është transmetuar në Spotify mbi 26 milionë herë.

‘Blow your mind’ është transmetuar më shumë se 26 milionë herë në Spotify, dhe 11 milionë klikime ka në YouTube. Prandaj, për t’iu falënderuar kam ngarkuar versionin e veçantë akustik, të cilin mund ta dëgjoni tani’, është shprehur Dua.

‘Blow your mind’ është lansuar në shtator të këtij viti.

COMMENTS