Bleta në listën e specieve në zhdukje në SHBA (Video)

Bleta në listën e specieve në zhdukje në SHBA (Video)

Haki Misini i grupit MAK nderohet post-mortem me çmimin për vepër jetësore në ZhurmaVMA13 (Video)
Një det i shndritshëm në Australi (Video)

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, bleta është përfshirë zyrtarisht në listën e specieve në zhdukje.

Insekti i vogël përveç mjaltit tejet të shëndetshëm për njerëzit, ka një rol të pazëvendësueshëm në jetën e botës. Në SHBA, 90% e familjes së bletës ka humbur dhe kjo është arsye e madhe për shqetësim.

COMMENTS