Blero sjell versionin solo të këngës ‘Mbylli sytë’ (Video)

Blero sjell versionin solo të këngës ‘Mbylli sytë’ (Video)

Këngëtari i njohur Blero ka publikuar këngën e tij më të re 'Mbylli sytë' në versionin solo. Muzikën dhe tekstin e ka bërë vet këngëtari, g

Këngëtari i njohur Blero ka publikuar këngën e tij më të re ‘Mbylli sytë’ në versionin solo.

Muzikën dhe tekstin e ka bërë vet këngëtari, gjersa ana vizuale i është besuar XL Films.

Ndryshe ditë më parë kjo këngë ishte publikuar në bashkëpunim me një këngëtare tjetër por është fshirë nga Blero.

Sipas tij vokali i këngëtares nuk ishte përshtatur me projektin kështu që ai kishte marrë këtë vendim.

COMMENTS