Blero nisë punën për projektin e radhës, zbulon bashkëpunëtorin! (Foto)

Ai vazhdon të jetë njëri ndër këngëtarët më të përfolur nga mediat dhe publiku, e kjo duket se i pëlqen atij. Blero çdoherë vazhdon të jetë shumë

Ai vazhdon të jetë njëri ndër këngëtarët më të përfolur nga mediat dhe publiku, e kjo duket se i pëlqen atij.

Blero çdoherë vazhdon të jetë shumë aktiv në rrjete sociale në mënyrë që të mbaj admiruesit e tij të informuar për çdo hap që bën.

Tashmë Blero është duke sjellë edhe një këngë të re për publikun e tij.

Ai në rrjetin social Instagram ka publikuar një fotografi në të cilën shihet me producentin, Brilantin Hodaj i cili po kujdeset që të sjell këngën e ardhshme të Bleros.

‘Tingëllon mrekullueshëm kur punon ky njeri, jini të gatshëm për këngën e re që do vij së shpejti’, shkruan Blero.

COMMENTS