Blero në bashkëpunim me Franques publikojnë ‘Out of my Head’ (Video)

Blero ka lansuar bashkëpunimin ndërkombëtar me këngëtarin nga Zvicra, Franques dhe JD ‘Out of my head’ titullohet kënga e tyre më e re, e cila është njëkohësisht e para në anglisht për këngëtarin kosovar. Klipi i këngës është xhiruar në një nga resortet më luksoze të bregdetit turk, dhe sjell atmosferë mjaft verore brenda tij

Blero ka lansuar bashkëpunimin ndërkombëtar me këngëtarin nga Zvicra, Franques dhe JD

‘Out of my head’ titullohet kënga e tyre më e re, e cila është njëkohësisht e para në anglisht për këngëtarin kosovar.

Klipi i këngës është xhiruar në një nga resortet më luksoze të bregdetit turk, dhe sjell atmosferë mjaft verore brenda tij

COMMENTS