Blero ‘ironizon’ Granit Xhakan dhe Medën (Foto)

Këngëtari Blero Muharremi mbrëmë ishte në Londër ku ka përfomuar në një mbrëmje muzikore. E në këtë event, ishin edhe këngëtari Meda dhe futbollist

Këngëtari Blero Muharremi mbrëmë ishte në Londër ku ka përfomuar në një mbrëmje muzikore.

E në këtë event, ishin edhe këngëtari Meda dhe futbollisti Granit Xhaka.
Blero ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet bashkë me dyshen të cilët i ka ‘ironizuar’.

Këngëtari Muharremi e ka quajtur këngëtar edhe Xhakën dhe të dy i ka falendëruar për ‘mbajtjen e trezat’!

COMMENTS