Blero dhe Muharremi Ahmeti sjellin ‘Për ty’ (Video)

Kanë disa ditë që e kanë paralajmëruar. E kënga “Për ty” nga Blero dhe Muharrem Ahmeti tashmë u publikua për gjithë fansat e dyshës. Kjo këngë është punuar nga Uki dhe Prygo që kanë bërë tekstin, muzika është bërë nga Royal Music Group, kurse klipi XL Films.

Kanë disa ditë që e kanë paralajmëruar.

E kënga “Për ty” nga Blero dhe Muharrem Ahmeti tashmë u publikua për gjithë fansat e dyshës.

Kjo këngë është punuar nga Uki dhe Prygo që kanë bërë tekstin, muzika është bërë nga Royal Music Group, kurse klipi XL Films.

COMMENTS