Blerim Shala futet në PDK

Ish-deputeti i pavarur që braktisi AAK-në dhe njëkohësisht koordinator i ekipit të Kosovës për bisedime me Serbinë, Blerim Shala, sot ka aderuar në Pa

Ish-deputeti i pavarur që braktisi AAK-në dhe njëkohësisht koordinator i ekipit të Kosovës për bisedime me Serbinë, Blerim Shala, sot ka aderuar në Partinë Demokratike të Kosovës.

Shalën e prezantoi para mediave kryetari i PDK-së, Kadri Veseli.

Ai ka thënë se është i nderuar që po bëhet pjesë e PDK-së, derisa vendimin për të mbetur në politikë e ka quajtur si të vështirë.

COMMENTS