Blen shpellë për 1 euro – e transformon në pallat luksoz (Foto)

Thonë që me 1 euro s'ke çka bën. Por, Aleks Lamouro, monedhës prej 1 eurosh ia pa hajrin. 23 vjeçari nga Franca vendosi të blinte shpellën që tezja e

Thonë që me 1 euro s’ke çka bën. Por, Aleks Lamouro, monedhës prej 1 eurosh ia pa hajrin. 23 vjeçari nga Franca vendosi të blinte shpellën që tezja e tij nxori në ankand.

Ai arriti ta blinte atë vetëm për 1 euro pasi askush nuk ishte i interesuar për të. Pasi ai u bë pronari i vetëm i shpellës pati një ide gjeniale të cilën e bëri realitet.

Pas katër vitesh punë të vështirë dhe investimi, Lamouro dhe e dashura e tij e kthyen shpellën në një shtëpi luksoze.

blen-shpelle-per-1-euro-e-transformon-ne-pallat-luksoz-1

blen-shpelle-per-1-euro-e-transformon-ne-pallat-luksoz-2

blen-shpelle-per-1-euro-e-transformon-ne-pallat-luksoz-3

blen-shpelle-per-1-euro-e-transformon-ne-pallat-luksoz-4

blen-shpelle-per-1-euro-e-transformon-ne-pallat-luksoz-5

blen-shpelle-per-1-euro-e-transformon-ne-pallat-luksoz-6

blen-shpelle-per-1-euro-e-transformon-ne-pallat-luksoz-7

blen-shpelle-per-1-euro-e-transformon-ne-pallat-luksoz-8

COMMENTS