Binjaket, lindin bebe në të njëjtën ditë dhe orë

Binjaket, lindin bebe në të njëjtën ditë dhe orë

Me çka janë të pajisura rezidencat luksoze të liderëve botërorë? (Video)
Shitet diamanti ‘Ylli rozë’ (Video)

Tashmë nuk e ndajnë vetëm të njëjtën ditëlindje. Motrat binjake Sarah Mariuz dhe Lea Rodgers, të dyja nga 35 vjeçe, kanë sjellur në jetë bebe në të njëjtën kohë, në orën 1:18 dhe në të njëjtën ditë.

Sipas ‘Today.com’, fëmija i Leas është djalë dhe u lind në Denver të Kolorados, ndërsa Sara ka lindur vajzë në Kaliforni.

Edhe pse Kalofornia është një orë pas Kolorados, në momentin e lindjes të dyja orët shënonin 1:18.

Motrat binjake kanë thënë se nuk kishin planifikuar të mbeteshin shtatzënë në të njëjtën kohë, dhe ajo që kishte ndodhur ishte thjesht mahnitëse.

COMMENTS